Reklamné predmety, ktoré ocení každý návštevník festivalu

 

 

 

 

 

 

 

Tričká s vlastnou potlačou nebudú nikdy out

Začnime tak klasicky. Tričkami. Festivalové tričká sú skvelým nosičom vašej značky. Ak majú zaujímavú potlač, ľudia ich budú hrdo nosiť a radi sa s nimi pochvália aj na sociálnych sieťach.

Dajte si preto záležať na kvalitnom materiáli a dizajne a nezabudnite na rôzne veľkosti, aby si každý mohol nájsť to svoje. 

Viete, ako je to na festivaloch. Každú chvíľu hrozí, že návštevníkov ktosi obleje drinkom a keď si zabudnú vziať náhradné tričko, buďte tam pre nich a ponúkajte vo vašom stánku originálne tričká s vlastnou potlačou.

 ružové tričko určené na potlač loga

Silikónové náramky sa nestratia v dave

Praktickým hitom sú silikónové náramky. Keď sa partia kamarátov nechtiac rozdelí v obrovskom dave, bez mobilu sa budú ťažko hľadať. Festivalové náramky môžu byť poznávacím znamením. Stačí vystrčiť ruku, zamávať a hneď sa nájdu.

Okrem toho, mnono ľudí ich hrdo nosí aj po skončení podujatia. Zvoľte výrazné farby a nechajte si na náramky vytlačiť svoje logo alebo slogan. Silikónové náramky sú pevné a vodoodolné, takže vydržia aj niekoľkodňové festivalové šialenstvo.

A čo je najlepšie, sú cenovo dostupné, takže ich môžete rozdávať vo veľkom ako darček k inému produktu a potešiť tak čo najviac ľudí.

náramky s vyhĺbeným farbeným a nefarbeným logom

USB ventilátory do tropického pekla

Áno, mnohí si do horúceho počasia so sebou zoberú vejár, no USB ventilátory sú o level vyššie. Sú ľahké, prenosné, dajú sa pripojiť k powerbanke alebo mobilu a nemusíte s nimi šialene mávať ako s vejárom, aby ste sa trochu osviežili.

V najväčšom teple dobre padne ochladiť sa nielen zvnútra, ale aj zvonka. Ak ich označíte svojím logom a vyberiete atraktívne farby, stanú sa neprehliadnuteľným reklamným predmetom, ktorý si návštevníci festivalu zamilujú.

Keď sa zotmie, zídu sa reflexné nálepky

Nemenej dôležitá je aj bezpečnosť, a práve preto by ste mali myslieť aj na reflexné nálepky. Vďaka nim budú návštevníci viditeľní aj v noci, či už sa rozhodnú prechádzať sa po festivalovom areáli alebo sa vyberú do mesta.

Reflexné nálepky sú ľahké, skladné a dajú sa nalepiť na oblečenie, batohy alebo stany. Samozrejme, nech z toho má osoh aj vaša značka, nesmie chýbať logo. Šírte povedomie, kde sa dá.

Reklamné predmety pre deti

Nezabúdajme ani na najmenších návštevníkov festivalov. Ak ste sa vybrali na akciu pre rodiny s deťmi, pripravte si zásobu zábavných reklamných predmetov. Rodičia ocenia vašu starostlivosť a deti si z festivalu odnesú krásne spomienky spojené s vašou značkou. Menším a najmenším určite spravia radosť:

 

Nepodceňujte silu reklamných predmetov na festivaloch

Prečo je vlastne také dôležité mať na festivaloch vo svojom stánku reklamné predmety s vlastným logom? Je to jednoduchá, ale účinná cesta, ako sa dostať do povedomia ľudí a nechať v nich trvalú stopu.

Keď návštevníci festivalu dostanú darček s vaším logom, budú si vás pamätať aj po skončení podujatia. A čím viac použiteľné a atraktívne predmety to budú, tým väčšia je šanca, že neupadnete do zabudnutia.

Reklamné predmety môžete rozdávať ako darček k nákupu vo vašom stánku alebo ich priamo ponúkať návštevníkom. Druhá možnosť je skvelá najmä v prípade praktických vecí, ktoré ľudia na festivale ocenia – USB ventilátor, solárna power banka, šiltovka proti slnku, kvalitné tričko alebo reflexné prvky určite pôjdu na dračku.